Nieuwe website

Nieuwe website

Welkom op onze nieuwe website. We hebben ons vertrouwd risicoadvies in een nieuw jasje gestoken. Met deze website kunnen wij u beter van dienst zijn. Bijvoorbeeld door de vernieuwde indeling van onze dienstverlening en een overzichtelijk klantenservice pagina. Er zijn ook functionaliteiten hetzelfde gebleven zoals het inloggen op het extranet of mijn omgeving.

Nieuwe huisstijl

Met de nieuwe website introduceren wij tegelijkertijd onze vernieuwde huisstijl. Omdat Van Lanschot Chabot / Mandema & partners duurzaamheid belangrijk vindt, hebben we ervoor gekozen om de nieuwe huisstijl gefaseerd door te voeren. Eerst worden de oude voorraden opgemaakt, daarna worden nieuwe materialen gedrukt. U ziet dus af en toe nog Van Lanschot Chabot of Mandema & Partners op brochures of brieven staan.

Hoe weet ik dat dit echt de nieuwe website van Van Lanschot Chabot / Mandema & Partners is?

Dat ziet u aan aan de adresregel van de webpagina die begint met: https://www.vanlanschotchabot.nl/ of met https://www.mandema.nl

Bovendien ziet het gesloten groene slotje naast de adresregel in de browser. Dit geeft aan dat het een beveiligde website betreft. 

Onze website is continu in beweging. Wij horen graag wat u van de nieuwe website vindt! Uw feedback kunt u mailen naar: marketing@vanlanschotchabot.com